Relaxációs csoport indul!
Relaxációs csoport indul!

ÚJDONSÁG!


Relax esszencia- mini tanfolyam


1 napos, rövid, intenzív, gyakorlás központú relaxációs kurzust tartok.

Várlak szeretettel, ha kevés az időd, viszont feszített életet élsz és szükséged van könnyen alkalmazható ellazító módszerekre a lelassuláshoz, mély pihenéshez, testi-lelki töltődéshez, szellemi kisimuláshoz. Neked szól a meghívó akkor is, ha életedben most sok a szorongást okozó tényező és szeretnéd megtanulni jobban kezelni testi és érzelmi reakcióidat.

A nap folyamán egy kis elméleti bevezetés után körvonalazzuk a stressz-térképedet, belekóstolhatsz az autogén tréning relaxációs technika alapjaiba, a progresszív relaxáció, valamint a jóga nidra módszerébe, csakúgy, mint a meditáció és imagináció alapjaiba - mindezt jó hangulatú, laza csoportlégkörben.


A kurzus időpontja: 2012. január 14. szombat 10.00- 16.00

Helyszín: Buda, XII. kerület

További információk és jelentkezés itt: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.- - -

Autogén tréning relaxációs önismereti csoportot indítok olyan lányok, hölgyek, asszonyok részére, akik szeretnék a megfoganás, áldott állapotba kerülés folyamatát fiziológiailag és érzelmileg is megsegíteni.

A relaxáció megtanulása során nagy hangsúlyt fektetünk nőiséged megismerésére, átélésére, női szerveid figyelemmel és szeretettel való feltöltésére.

A csoport indulása: 5-6 fő jelentkezése esetén hamarosan!

Helyszín: Budapest, 12.kerület


További részleteket és információt ezen az emailcímen kérhetsz: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

- - -

Autogén tréning önismerettel!


ÚJ CSOPORT INDUL SZEPTEMBERBEN!

 A nyári szünet után új relaxációs önismereti csoportot indítok!

Gyere, tanuld meg, hogyan őrizheted meg a nyári kipihent, felfrissült állapotodat!

Jelentkezz most, biztosítsd a helyedet!

 

A kezdés időpontja: 2011. szeptember 14. szerda 18.00-19.30

 


Őrizd meg egészségedet és előzd meg a betegségeket az autogén tréning relaxációs módszerrel! Tanuld meg szabályozni a lelki állapotaidat a testi működésed akaratlagos szabályozásával!

Ha gyakorolod a technikát:

  • felerősödik a tested természetes öngyógyító folyamata
  • a testi- lelki önszabályozásod harmonikus egyensúlyba kerül

A csoportfolyamat során 14 alkalom alatt sajátítod el az autogén tréning teljes módszerét egymásra épülő lépésenként.


A technika hatásos a stressz-tünetek enyhítésére, alvászavar, szorongásos tünetek, pszichoszomatikus problémák gyógyítására. Emellett segít megteremteni a mélyen kipihent és frissen energikus állapotot, fokozza a kreativitást és teljesítőképességet.


Az első alkalommal egy négyszemközti konzultáció során átbeszélem veled a jelenlegi testi-lelki állapotodat, aktuális élethelyzetedet és változtatásra irányuló motivációdat. A technika csoportos megtanulása mellett akkor jársz sikerrel, ha otthon naponta gyakorolsz.


Vezeti: Petró Viktória klinikai szakpszichológus, autogén tréning oktató.
Helyszín: Budapest

A foglalkozások heti 1 alkalommal, várhatóan kedden vagy szerdán este 18-19.30 ig tartanak.
Ára alkalmanként 5000 Ft.

A csoport indulásának pontos helyszínét és időpontját E-mailben fogom kiküldeni.

Jelentkezés és bővebb információ: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. • +36 20 535 0327